Vietnamese cuisine doesn't win any points for complexity. Many of the most popular dishes can be made just as well on the side of the road as in a top-end restaurant.
But it’s precisely this simplicity, the subtle variations by region and the fresh ingredients that keep us pulling up a plastic stool for more.
1. Cheap can be tasty too.
1. Pho
What list of Vietnamese cuisine would be complete without pho? It’s almost impossible to walk a block in Vietnam’s major cities without bumping into a crowd of hungry patrons slurping noodles at a makeshift pho stand.
This simple staple consisting of a salty broth, fresh rice noodles, a sprinkling of herbs and chicken or beef, features predominately in the local diet -- and understandably so. It’s cheap, tasty, and widely available at all hours.
http://www.cnngo.com/explorations/eat/40-delicious-vietnamese-foods-217572?page=0,0
Nhận xét này đã bị tác giả xóa.
Trả lờiXóacái gã CNN này viết tiếng Việt (từ riêng, danh từ riêng) mà không có dấu, điều này là không tôn trọng người Việt
Trả lờiXóanhiều người học hành cao cũng thường như vậy, họ cứ chống chế rằng họ nói tiếng Anh nên thế, mà họ quên một điều tiếng Anh khi nói về từ riêng của Tây Ban Nha, Bồ Đào Nha, Pháp,... vẫn có dấu sờ sờ đó
vd: VN có 3 nhà văn, thơ nỗi tiếng
Nguyễn Du, Nguyễn Dự, Nguyễn Dữ
gặp tụi mắt xanh mũi lõ 3 ông đó đều là "Nguyen Du" thì khốn
cái đó người ta gọi là học đòi ;PPP